I ly af latter

Published by Lene Schaumann on

Selvbiografi

“I ly af latter er en varm, vittig og vis erindringsbog skrevet af og om Flemming Jensen. “Jeg har aldrig været særlig glad for grinet. Latteren derimod – den kan bære os igennem meget, og jeg håber, at den aldrig forlader mig, før jeg forlader den. Når den tid kommer, nærer jeg intet ønske om engang at blive begravet under 72 kilometerstenen i Tappernøje. Så spred mig! Det har jeg altid selv gjort.” Flemming Jensen er forfatter, skuespiller, dramatiker, instruktør, foredragsholder og farfar. Han har haft ?ngre i en hel del: 18 bog-udgivelser, 15 skuespil, tv-julekalendere og stribevis af tv-programmer, revyerne fra Tivoli til Hjørring. Han har spillet hovedroller på landets største scener fra Det Kongelige Teater til forsamlingshuset på Avernakø – og så har han boet i Grønland, i en Barnaby’sk landsby i Sydengland og været cirkusdirektør i Tyskland. Med andre ord: Han har spredt sig.”

Anmeldelser:

“Det bliver aldrig kedeligt at være i selskab med Flemming Jensen. Anekdoterne nærmest står i kø for at komme ud og hele herligheden er skrevet med et vidunderligt glimt i øjet. Timerne flyver og humoren er ikke til at tage fejl af. Teksten er velskrevet og letlæst og man fornemmer ærligheden der gemmer sig bag ordene. Jensen skuffer heller ikke denne gang, jeg er blevet godt underholdt”Det bliver aldrig kedeligt at være i selskab med Flemming Jensen. Anekdoterne nærmest står i kø for at komme ud og hele herligheden er skrevet med et vidunderligt glimt i øjet. Timerne flyver og humoren er ikke til at tage fejl af. Teksten er velskrevet og letlæst og man fornemmer ærligheden der gemmer sig bag ordene. Jensen skuffer heller ikke denne gang, jeg er blevet godt underholdt” – Lars Ovesen Bibliotekernes Vurdering.

“Hr. Jensen er en umådeligt behagelig mand med en skøn fortæller-stemme og med en masse på hjerte, hvis man har mod på at lukke budskaberne ind og lytte efter.
Jeg er bestemt ikke enig i alle hans betragtninger, men de fleste står stærkt og er ikke til diskussion.
Flemmings historie byder på mange finurlige små eventyr, som det er spændende at gå på opdagelse i. Men det er også utroligt givende at få lov at lytte og tage i mod fra en mand, der har set og oplevet så tilpas meget som Flemming har det, – noget kan man lade passere, og andet kan man tage med sig videre. Man ved aldrig hvornår det kan vise sig nyttigt.” af PleaseJustLetMeRead