Den Skyldiges uskyld

Published by Lene Schaumann on

Bali – gudernes ø! Det er her, det hele foregår. Og det er her, vi møder den unge grønlænder Jakob, som er del af et dansk filmhold, der er sendt ud for at lave rejseprogrammer til tv i den bedste sendetid. Han har slået sin far ihjel. Men det var ikke hans skyld!

Enhver, der får historien fortalt, vil til enhver tid kunne overbevise selv den strengeste jury om hans uskyld. Men hvem skal overbevise drengen selv? Vi møder også TV-Byens programchef Hartbøll som repræsentant for den gustne danske medieverden, der har afstumpetheden både som forudsætning og mål. På den baggrund er det forunderligt for Jakob i den lille balinesiske landsby Petitinget pludselig at falde til ro og finde glæden, som han ikke har kendt den, siden alt det forfærdelige skete hjemme i den lille nordgrønlandske bygd. Og kærligheden til hende, der bliver hans for altid – den er der også. Men under al denne idyl, der næsten er for meget, venter katastrofen tålmodigt …

Flemming Jensens Den skyldiges uskyld er en roman om moderne medier – og om den terrorisme, der ikke udspringer af ondskab, men af hjertets renhed.

Categories: Bøger

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *